SKRIVET: 2012-03-13, kl 19:01:14 | PUBLICERAT I: Saying today

Några timmar senare

Ja några timmar senare och en hel väldiga mycket lyssnande senare är jag hemma och har det perfekt! Eller ja nästa i alla fall.. Jag började 8:15 och slutade 14:30 så det var en lång dag.. Jobbigt jobbigt! Dock så kom jag hem 16 och kollade runt lite på mobilen och datan ;) Hann med ett avsnitt av Revenge och sen var det middag och promenad med djuren! Nu ska jag ta och plugga massa.... Har ett prov och ett tal som ska göras imorgon! Så ja jag måste väl plugga, annars är allt perfekt!! Ni får en bild på mina cup cakes också som en bonus! XOXO

SKRIVET: 2012-03-12, kl 21:33:49 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Födelsedags fika!

Idag fyller fina Kristina år!! Grattis till henne! Blev bjuden på lite födelsedags fika och det var väldigt mysigt efter en väldigt onödig dag på skola där vi inte har gjort någonting varierat med film... Och det var dåliga filmer också! Jag hatar verkligen dessa lärofilmer som kommer från 1800-talet, eller ja det känns så i alla fall.. Riktigt störigt.. Menmen det är ju skola så de så. Jag har även hunnit med en film, det blev Cars 2 idag:) Den var faktiskt ganska bra och hade ett väldigt fint budskap! Så ja, jag är nöjd med dagen! Nu ska jag plugga liiite sen ska jag sova(!!!) hör och häpna! Nu är det verkligen back to business! Jobbigt men snart är de över.. Bara 88 dagar kvar!! :D
XOXO

SKRIVET: 2012-03-11, kl 21:52:06 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Söndag kväll!

Söndagar är bra sköna ändå! Idag har jag bakat cupcakes till ett arbete i skolan (!!) som skulle vara klart imorgon, så det blev Devil's Food Cup Cakes vissa med chokladsmörkräm och vissa med vit choklad frosting! Riktigt goda blev i alla fall dom med vit frosting (bara dom jag har smakat) Vad har jag mer gjort, vaknat? ;) Det blev ganska sent igår också, bara till 4:20 såå liite tidigare än i förrgår eller blir det igår? I alla fall så tog bakningen största tiden av dagen. Det tar förbannat lång tid att göra CC men det är värt de och det är ju sjukt roligt att baka dom också! Sen var jag ute med smådjuren i detta hemska väder.... Jag verkligen avskyr när det är blås, blött och bara grått överallt! Plus att man förstör skorna, vilket dom som känner mig förstår att jag hatar.. Jag gillar vita fina skor och mina skor håller sig vita också, men inte i de här vädret. Det finns verkligen inget bra med detta väder. Nu ska ska ta och fika och kolla på en film, för imorgon är det skolan och dagrutiner igen som jag inte just nu har. Måste vända de här!
XOXO

SKRIVET: 2012-03-10, kl 15:51:47 | PUBLICERAT I: Saying today

Hård dag!

Igår hade jag en väldigt bra dag! Jag var först på stan med finaste F och vi bara gick omkring och kollade lite, eller jag kollade hon köpte mycket! Så kan det gå! Kom hem och åt middag och sen var jag ute med småtussarna en sväng och efter det duschade jag och fixade lite.. Kom hem typ kvart över fyra inatt och var lite trött.. Somnade och blev väckt 10 av min bror.. Han är så snäll! (det är han faktiskt) Jag gick upp, åt frukost och sen vilade jag och råkade somna och vakna halv fyra... Hoppsan! ;) Men det var skönt och ingen är hemma så ingen lider av det! Ikväll blir också en lång kväll! Kanske lika lång?! Trevlig lördag!!
XOXO

SKRIVET: 2012-03-08, kl 18:36:16 | PUBLICERAT I: Saying today

What's up?

Vad händer och vad fötter?! Eller brukar man säga så? I alla fall så har det inte blivit mycket skrivande dom sista dagarna och ja jag har gjort mycket annat på dagar och kvällar. I måndags åkte jag och mamma till världens bästa mormor där vi åt, sov över och bara hade de mysigt! Kom hem på tisdag kväll och, jag tror inte jag gjorde något speciellt i alla fall.. Bra minne! Igår va jag i alla fall en sväng på stan efter en härlig sovmorgon och sen åkte jag hem och bara mys resten av kvällen. Vad hör man egentligen på ett sportlov? Jag har aldrig varit hemma och inte haft något planerat. Jag och familjen har alltid haft en stuga i något fjäll där vi har varit ute och åkt skidor, skoter eller bara varit, men aldrig har jag varit hemma. Lite nytt för mig de här med inga planer menmen det funkar ju de med! Idag har jag och världens bästa mamma varit ute och ätit lunch, sen åkte vi omkring och gjorde lite ärenden. Har även hunnit kolla på en film.. ;) hihi Lyckas alltid hinna med det! Tror jag ska lägga in någon recension på dom sen! Riktigt bra filmer tycker jag det kommer nu!! Jag är väldigt nöjd! Sen har vi ju klassiker och ja vad kan man säga, dom är klassiker av en anledning!! Nu ska jag ta n promenad med hundarna!
XOXO

SKRIVET: 2012-03-04, kl 22:18:28 | PUBLICERAT I: Saying today

Tröttare

Söndag igen och imorgon börjar lovet på allvar!! Så skönt så!! Jag hade i alla fall hur kul som helst på 100dagars och ja allt var riktigt lyckat! Torsdag fredag var de chill och lite plugg. Sen lördag blev det en tur till bydalen med J, S och R :) Rn riktigt fin och trevlig dag.. Dock så märks det idag gör fötterna och benen är lite onda... Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, träffat stockholmare, varit och handlat och varit ute på promenad med mamma och hundarna :) Det är så himla skönt väder nu så man vill ju bara vara ute! Bjuder på en vild från igår, i backen! Nu ska jag sova! Godnatt!

XOXO