SKRIVET: 2008-12-29, kl 17:57:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

G900

Hola! Que tal? Idag har jag införskaffat en ny mobil, för min gamla S500i gick sönder vem kunde inte ana det! Det vart en G900 i alla fall, en svart:) Jag gick på stan med mamma och letade mobilen och vi gick in på alla butiker i stan och dom hade den inte hemma... Jätte roligt! då åkte vi upp till lillänge på elgiganten och där fanns den såklart inte heller inte på onoff heller så då åkte vi till nån annan butik och där fanns den:D Så nu är den min :D Ikväll så ska jag vara med Erica och Karin tror jag och kanske nån mer det ska bli trevligt det :)
Den här fast en svart:)
Hejdå//aa

SKRIVET: 2008-12-27, kl 15:55:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jul!

Hola, nu var det inte igår jag bloggade riktigt men jag har inte varit inne på datan, så det har inte blivit något. Det har varit julafton och det är ju lika skönt varje år, eller hur? Vad har mer hänt? Jag har kollat grymt mycket på film, varit ute med djuret och spelat kort. På juldagen så spelade jag kort med mina bröder och så lärde min brr mig ett ugandiskt spel som var lite förvirrande och tillråga på allt så om man var för seg fick man straff kort och det fick jag någon gån och så var det alla namn man skulle komma ihåg och dom var på ugandiska så det var svårt men det var roligt när man fattar det.

Snart är det NYÅR ocg vad ska man göra då? Många ska åka bort men inte jag inte utan jag ska vara hemma tror jag i alla fall. Sen den 1 Jan(tror jag) så åker vi till Åkersjön och är där typ en vecka och åker skoter :D ska bli väldigt roligt det ;D Det kanske inte blir så mycket inlägg nu på ett tag för vi ska ju bort och masa men ja jag skriver när jag kan:)

//aa

SKRIVET: 2008-12-19, kl 21:49:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stadens gator och torg...

Loooooooooooov!!! Nu är det lov, äntligen säger jag bara! idag har jag och johanna varit på stan och köpt lite julklappar :) inte så roligt faktiskt, det var sjukt mycket folk och jag vart lite sur på alla som var stressade och sprang omkring :/ det gillar inte jag och efter typ 2 timmar ville jag åka hem men johanna övertalade mig att stanna så vi gick en stund till men sen for vi hem :D när jag kom hem så ser jag mamma som står och bakar bullar ;) vem vart gladare än gladast? Joo jag såklart men dom var inte färdiggräddade men jag har ätit några ikväll vill jag säga.... haha

Vad mer har jag gjort? Joo just det jag har tagit och fixat med min hårddisk till datan och det behövdes kan jag säga och jag fick några filmer av min bror:D  och nu när jag skulle kolla på en film så funkar inte den där "pip" datan den är bara helt svart. som tur var så hade jag laggt alla bilder och allt som var viktigt på datan i min hårddisk så jag har kvar det i alla fall men jag fick såklart inte igång datan, så jag skulle låna mamma och pappas datan och när jag skulle logga in så var det något fel såklart så jag kunde inte logga in och då gick jag till Pappa så han fixade det och här sitter jag nu med datan i knät på min säng :) sov gott och dröm sött alla!

Hugs //aa

SKRIVET: 2008-12-17, kl 19:38:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

En Vecka Kvar!

Hejsan alla glada! Idag är det precis en vecka till julafton! och det gillar vi. På skolan gjorde vi inte så mycket, jag tycker att vi kan få lov nu istället för på fredag för vi gör ju ändå inte något. efter skolan när jag kom hem så står min bästaste bästa mamma och bakar gifflar :D jag säger bara en sak: GOTT! och så kollade jag på Angel och sen gick jag ut med nanna panna och snart ska jag fika med mamma och pappa sen blir det tv, fast det finns nästan inte något att kolla på nu men kl. 22:00 så är det ju dirty sexy money och det är ju i alla fall bra:)

//aa

SKRIVET: 2008-12-16, kl 22:41:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

KL.11:25

Hola, què tal? Idag har det varit en super dag, först så fick jag skjuts av pappa upp till skolan =) sen börjadevi med matte och gjorde inte så mycket och sen hade vi idraott och då hade vi brottning, fast vi brottades typ inte.. haha sen hade vi svenska och då jobbade vi på med CV och allt, sen efter det så slutade vi!!! KL. 11:25 ! slutade klass 9 B idag grymt skönt och då gick jag hem så miljövnlig som jag är haha sen åkte jag och mamma till lillänge och handlade och åt lunch mysigt mysigt. när jag kom hem så satte jag mig vi TVn och tänkte kolla på smallville och till min besvikelse så var det inte idag! fään vad jag hatar säsongsavslutningar men jag kollade på Angel istället och sen åt jag, gick ut med nanna och sen kom Mattias och Elin och fikade :) trevligt att se dom, det var ju ett tag sen. ha sen så blev det den inspelningsbara boxern och Ugly Betty =) och nu blir det sova! så godnatt och sov gott alla ;)

//aa

SKRIVET: 2008-12-15, kl 21:34:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kladdkaka och CSI!

Heej, igår vart det inget inlägg för att min data var som den var och ja. Jätteroligt :D idag har vi inte gjort så mycket och vi fick reda på att vi slutar imorgon efter lunch imorgon:D jippie efter skolan var jag med erica och karin och det var roligt det, det var så länge sen jag var med dom två ;) sen var jag ute med min kära hund och min mor och sen vart det läga in bilder på datan, bara några stycken 349 st närmare bestämt :) tihi ikväll så har carina bakat kladdkaka så det blir en kväll med CSI och kladdkaka.. toppenkväll haha nu ska jag ta och gå och kolla på CSI :)

God Jul från min skönhet NANNA <33

//aa

SKRIVET: 2008-12-14, kl 00:02:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skoter!

Idag var jag och pappa ute och åkte skoter. äntligen så fick jag åka den där förbaskade skotern men våran gick varm två gånger så vi fick ta en annan skoter. det var ganska kallt där i kaxås, det var kanske -20 grader och den så drog det ju också men det gick bra. När vi kom hem så har jag kollat på TV och läst en bok faktiskt "som jag vill vara" den var väldigt bra den :D haha nu tror jag att jag ska ta och sova så godnatt och sov gott ;)

//aa

SKRIVET: 2008-12-12, kl 14:21:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg!

Hola, nu är det helg! vilket är grymt skönt och grymt efterlängtat :) Idag så har det varit en ganska rolig dag, på engelskan så kollade vi på film This is england, den var ganska bra fast det den var lite sorglig. Efter det hade vi spanska och läxförhör och det gick väl bra, sen hade vi bild och det gick också bra :) tihi ikväll är det final i idol och jag hade tänkt att kolla på det faktiskt. imorgon kanske jag, pappa och emil ska åka skoter, hoppas hoppas :D haha snart är det smallville och då blir jag bänkad här i en timme :P  have a nice day ;)

//aa

SKRIVET: 2008-12-11, kl 20:57:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lucia

Lucia, idag var det lucia och det var väldigt bra vill jag lova.. Erica var lucia och hon var jättefiin och jätteduktig :) ala andra var också jätteduktiga och det var så roligt att det var bågra killar med också, ni var vädigt duktiga :) Efter lucian så gick jag med Sandra till skolan för att hämta våra saker och såklar skämtade vi och var misstolkade bra gjort så det som skulle vara roligt vart ett fiasko. Inte roligt. När vi var påväg hem i alla fall så mötte vi en mamma och med ett litet barn och barnet såg så roligt ut, ca. 2 år runda glasögon och gick som en pingvin, det roliga var att minin gick en liten bit ifrån sin mamma och vi hälseade på mamman och så tänkte jag om jag skulle säga hej till minin men nee och jag började nästan att as garva och sandra undrade varför. Då sa jag haha tänk om vi hade hälsat på minin och jag hade sagt HOLA! haha och vi asgarvade såklart och som grädden på mosen så såg jag en unge flyga frå sin pulka som tog tvärstopp och jaa va skrattade:D snart är det Criminal Minds så jag ska väl ta och gå till TV:n nu.

byebye //aa 

SKRIVET: 2008-12-10, kl 21:55:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bullar

jaha, då sitter jag här med datan och tv i full gång med grey´s anatomy och seen blir det dirty sexy money. igår bloggade jag inte för att jag pluggade SO. det var inte roligt. men nu är det en ny dag med nya möjligheter :) aa just det när jag kom hem idag så hadde min kära mor bakat bullar :D så jag åt bullar :D det var riktigt gott det :) nu ska jag återvända till tv:n 
hejdå

//aa

SKRIVET: 2008-12-08, kl 20:55:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

SO

Hej, en dag till närmare JUL. Idag har varit en plugg dag och jag har inte kollat på tv mer än på SMALLVILLE vilket jag brukar ha en tendens till att se nått till program. Jag har pluggat men min lilla förbaskade SO vilket inte är så kul faktiskt fast det var ganska lätt när man väl kommer igång. Iband så säger jag "Man lär sig nått nytt varje dag" och det har jag faktiska gjort också, jag vet vad CDO betyder och är faktiskt ganska nöjd över det. Snart så ska jag kolla på CSI och äta scones som Carina har bakat :D gott gott. Till min besvikelse så när jag kom hem idag tänkte jag äte en BULLE, jag hade tänkt på en saffrans bulle hela dagen och såklart när jag kom hem så var dom slut! Inte bra, inte bra. Men jag har beställt nya bullar av mamma så jag hoppas att hon gör dom imorgon så jag kan få några då :D

Hejdå // aa

SKRIVET: 2008-12-07, kl 21:59:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Åkersjön

Idag har jag varit i Åkersjön och kollat på en stuga och hämtat min bror som var där och åkte skoter.. och sen har jag inte gjort så mycket. Joo just det jag kollade på Flashpoint också det nya tv programet på lördagar kanal 5 kl. 21:50 det var ganska bra men det finns ju bättre, men det var ju första avsnittet så att det kanske blir bättre. Det var även gossip girl och bones ikväll mycket bra progam dom två kolla på dom gott folk :) Nu ska jag gå och lägga mig och sova tills imorgon för då är det skola igen.. Bara 10 skol dagar kvar tills lovet tror jag om jag har räknat rätt, hahah:)

sov gott //aa

SKRIVET: 2008-12-06, kl 23:27:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chill dag!

Hejsan! Idag har det varit en riktig chill dag för mig fast jag har faktiskt gjor saker också:) haha Egentligen så hade jag tänkt att vara väldig flitig och plugga hela dagen men riktigt så vart det inte. Först och främst så sov jag till 11:30 vilket var skönt och välbehövligt sen så åkte jag, mamma och pappa på nån outlet, sen så for vi till coop och handlade och sen åt jag, och gick ut med nanna i kylan :) Efter det så ringde karin och frågade om jag villa åka madrass med henne så då åkte vi i ungefär i en timme.. vilket är hanska bra tycker jag :) Jaa vissa ungdommar är ute på staden och festar en lördag kväll och vissa är hemma och åker madrass! Efter vi kom in vart det TV:n och nu är det data och sen blir det väl lite TV igen.. Det var ungefär min dag kort sammanfattat haha inlägget blev ganska långt i alla fall :)

//aa

SKRIVET: 2008-12-05, kl 19:33:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helg!

Jaha, änu en helg och det är ju väldigt skönt med helg. haha Nu sitter jag hemma med Carina och kollar på TV vilket också är väldigt skönt ed en hemma kväll med chips och bullar :) Imorgon blir det no också en lugn dag med lite plugg faktiskt, vilket inte är så kul. Men det ska nog gå bra får vi hoppas :) Nää nu ska jag kolla på TV och sen blir det film :D Roligt roligt :) Ha en bra helg alla! :)

//aa

SKRIVET: 2008-12-04, kl 19:29:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snökrig!

Glömde en sak.. När jag Johanna Sandra och Karin skulle gå hem från skolan så hade vi snö krig, fast vi tacklade varandra i snön i stället, alla förutom sandra var med på det och vi  hade så kul. Det var VÄLDIGT kul men det vart ganska blött för att jag hade bara jeans och johanna och karin hade bara leggins :) Men det var kul och det är väl det viktigaste? ;)

SKRIVET: 2008-12-04, kl 19:23:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Today Is A Lovley Day!

Today, is a lovley day. För det första så var det ganska mycket snö och -7 grader och SOL.. Bättre kan det inte bli sa vi,  men då kom jag på att det finns bättreän det, som att vara mitt uppe på fjället och det är sol och - grader och grilla korv då kan det inte bli så mycket bättre :) haha idag så hade vi idrott och så hoppade vi längd och jag och Johanna bjöd lite på oss själva, när vi hoppade så vurpade vi mitt i hoppet och alla började såklart att asgarva. Jag tror att jag också skulle ha garva om det var nån annan som vurpade mitt i hoppet! HAHA I alla fula fall så sträckte jag mig, inte så kul faktiskt och efter så skulle vi springa staffet och det vill säga att det gjorde ont i benet men som tur så hade jag KARIN min lilla friidrottare i mitt lag så hon sprang i kapp det där hon ;) fast dom anndra i mitt lag var också väldigt duktiga. Nog om det, nu, eller jaa snart så ska jag gå ut med Sandra, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag kan tänka mig att det kanske blir madrass som vanligt, men det är ju så kul :D

//aa

SKRIVET: 2008-12-03, kl 18:37:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snöpulsning

No, vi i klassen skulle göra ett prov till våran lärare istället för att han skulle göraett till oss. Så vi gjorde det och sen i dag så fick vi fram resultatet, det var 43,5 och då blev det VG +. Det som var det roliga var att 44 poäng var MVG så att vi hade lite röta vill jag säga :) Nog om det i dag har det varit en normal skoldag och inget speciellt har hänt, eller joo Erica var tillbaka det var roligt :D haha imorgon så har jag matte omprov för att jag vart inte nöjd och hade lite slarvfel och då fick alla göra om om dom ville och det ville jag.. Just det jag var nyss ute med Nanna och gick i snön eller snöpulsa för nannas del.. hah det var ganska kul att se när hon sprang i snön som var lika djup som hon vcar i mankhöjd :) lill djuret mitt :D

//aa

SKRIVET: 2008-12-02, kl 16:42:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

energi

Energi, det är ju inte så kul, i alla fall om man inte har det en hel dag med några som kan det hur bra som hälst... Jag sagt och gjort vi hade en energi dag på skolan hela dagen lång från kl. 08:15 - 14:00 det var inte alls kul det för det vart för mycket men men som sagt, sagt och gjort:) Vad har mer hänt idag då? Hmm jag vet inte riktigt på skolan var det inte så kul men på lunchen var det trevligt jag tog med mig kameran och tog kort nästan hela dagen ;) När jag kom hem for jag och mamma till Coop och handlade lite, och jag åt en glass haha jaa även fast det är så kallt så åt jag en is glass, neår jag bara skoja jag åt en Magnum Java dom är jätte goda, + att det var typ hur länge som hälst sen jag åt en glass. För vem äter glass var och varannan dag på vintern? haha Ikväll är det Ugley Betty och House så det blir mycket TV ikväll för den lilla tv: nörden haha:)

// aa

SKRIVET: 2008-12-01, kl 20:22:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Erica :)

Hej hå idag är det måndag inte så rolig dag men det går bra om man går i våran klas :) rolig dag faktiskt men ganska mycket skratt.. efter skolan så vart det fika och smallville som var så himla sorgligt :'( johantan dog ju inte bra det det var så sorgligt, nu känner ag mig lite för mycket TV:nörd haha. vad har jag gjort sen då joo jag kollade på mina inspelningar Gossip Girl och Bones dom var väldigt bra dom :D just det efter middagen så tog jag med mig nanna ut och sparkade spark det gick inte så bra för dom har ju grusat hela j***a vägarna... jag blir så arg sen nu ikväll så har jag pluggat lite och sen har jag suttit vid datan :) haha Och det som inte var så roligt att höra var atrt jag fick reda på att stackars Erica hade blivit väldigt sjuk :( vi saknar dig på skolan ska du veta det :)  nää nu ska ja ta och dra mig till köket och äta en clementin det är super duper jätte bamse gott ;D haha 



 // aa