SKRIVET: 2010-12-31, kl 20:09:17 | PUBLICERAT I: Saying tonight

2011

GOTT NYTT ÅR!!

Nytt år med nya inlägg, förhoppningsvis lite oftare!

HAPPY NEW YEAR!!

//aa

SKRIVET: 2010-12-24, kl 13:10:16 | PUBLICERAT I: Saying today

24/12

GOD JUL!
MERRY CHRISTMAS!
FELIZ NAVIDAD
MALIGAYANG PASKO
FROHE WEIHNACHTEN
//aa

SKRIVET: 2010-12-22, kl 22:13:19 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Photoshoot

I kväll hade jag ett lite photoshoot med mina små hundar! Det var roligt och gulligt, dom är så söta så! Idag har jag och mamma varit och handlat.. Sen har jag inte gjort något mer. Imorgon ska jag nog kanske.. Jag vet inte vad jag ska göra, jag kan gör vad jag vill, för jag har lov! Wiiiiihooo! Det är så roligt och skönt! Nu ska jag nog kanske kolla på en film, see yaah and keep it real!
Mina små söta prinsessor! Love yaah!
//aa

SKRIVET: 2010-12-21, kl 21:50:00 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Wiiiiihoooo

finally the day is here!!!! det är jullooooooooooooooooov!! nu sitter jag i johannas hus och kollar på någonting på tv. det är faktiskt ganska bra inte så jätte men ganska.... vi har bytt julklappar och jag fick en nalle av johanna och hon fick en katt med en lååååååååång svans, hehe. vi sa att vi skulle byta julklappar och det var tvunget att vara ett gosedjur! hihi, fixidé igen! vi hr fikat jättegott fika, johanna som är mästerbagaren hade ju bakat sjukt mycket kakor och skulle göda mig :P as usually!! nu ska jag vaa lite social med johanna så, see yaah and keep it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-12-18, kl 17:18:41 | PUBLICERAT I: Saying today

Todeehey

Hola amigos! Idag mår jag nästan helt bra, känns jävligt skönt efter att inte ha kunnat äta på några dagar... Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, vaknat efter 13 och en halv timars sömn ätit lite och sen typ läst. Jag läser ju Harry Potter nu, fast snart är dem slut... Jag började med ettan för två veckor sen och har läst med än halva femman.. Hehe när jag väl gör någonting gör jag det helhjärtat.. Kanske bra  i vissa lägen och dåligt i vissa... Menmen så kan det gå. Jag har dock inte kollat på någon serie på två freaking hela veckor!!!!! Det måste vara rekord för mig nu på i alla fall 2-5 år ;) haha
Nu ska jag försöka äta lite middag. See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-12-15, kl 21:50:30 | PUBLICERAT I: Saying tonight

OJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJ

Nu vart det mycket oj-ande men förlåt för att jag inte har bloggat något nu på den senaste tiden.. har varit fullt upp med skolan, har knappt suttit vid datan om jag inte skulle göra ett arbete.. och det har jag gjort vill jag lova.. i fredags var jag i alla fall på dans med mycket härliga folk! riktigt roligt var det!! ska vill göra om igen.. i lördags var jag hos filippa med sandra och karin, det var mysigt de! Nu ska jag sova tror jag.. See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-12-08, kl 23:42:30 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Ha!

Jag hann! Jag tror att jag kommer att hinna slänga in detta inlägg nu innan klockan slår över till imorgon torsdag... imorgon blir det upp tidigt och sen skola hela dagen lång! Kanske inte så roligt men vi får allt se, det blir vad man gör det till! Hihi! Nu ska jag sova en sväng innan jag ska upp igen imorgon bitti! Sllep tight and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-12-07, kl 22:19:51 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Monday morning

Men det är tisdag och snart onsdag! Wiihoo! Igår gjorde jag inte mycket tror jag.. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde faktiskt, nån som håller på att bli gammal och glömsk? Japp det är det nog! Idag tisdag har jag i alla fall inte gjort så mycket. Varit på skolan, kom hem, läste, ut med hundarna, och sen blev det lite förberedelse tills imorgon då det är öppet hus på wargen! Kommer nog bli roligt de! Jag ska även göra något uppdrag som jag inte vet riktigt vad det är men jag har förberett mig nu ikväll så jag tror nog att jag ska klara det. Tror inte att det kommer bli så svårt men vi får se. Får höra mer om det imorgon! See yaah and keep it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-12-05, kl 21:04:13 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Söndags fika!

Nu är det söndagsfika på gång, jag har bakat en blåbärspaj och en kladdkaka! kommer bli gott de! ska springa iväg och äta nu innan det är slut! see yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-12-04, kl 21:09:48 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Saturday Pulchra!

Saturday, Sábado, Lauantai, Samedi, Larunbata, Saterdag, Lanugardagur,Sabado, Samdi, Samstag, LÖRDAG!

Hodie egressa est dictum parum salve gemini in illo, ita nice!

iam ego Diam id convallis. 

//aa

SKRIVET: 2010-12-02, kl 22:17:59 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Lång dag!

Ahh, idag har jag haft världens längsta dag på skolan! Jag började 8:15 till 11:15, ganska länge in jag får säga! Haha, väldigt skönt var det i alla fall! Kom hem och gjorde ingenting! Har läst ut den första Harry Potter boken, lånade den igår! Den var bra!! Hahaha! Har börjat på bok 2 så nu ska jag läsa men see yaah, and keep it real!
//aa