SKRIVET: 2009-09-26, kl 17:40:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

The Host

Hallå!! nu var det ett J*vla tag sen jag skrev här. Igen! Ja, vad har hänt? Jag har gått i skolan typ 5 veckor och klassen är as rolig =D hehe, det är alltid en fördel med en bra klass :) vad har mer hänt, min lilla ögonsten har blivit sjuk, fast nu är hon ganska frisk igen =) brabra!!


TWILIGHT
Jag har tävlat än en gång på thetwilightsaga och det är en veldans bra twilight hemsida det så om någon som läser detta gillar twilight så är det en jättebra hemsida med all slags uppdate om TTS (TheTwilightSaga). jag är också väldigt glad för att hon som har skrivit TTS har även skrivit en bok som heter The Host, - som är hur bra som helst nästan lika bra som TTS - och den ska också bli film!!! glad-gladare-aa... hahah

//aa

SKRIVET: 2009-09-13, kl 14:57:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Är man lat så är man!

Tralalala! Nu har vi gått typ, hur många veckor? tre, fyra? jag vet inte men nått sånt i alla fall. Hehe. klassen är hur bra som helst och vi har soft schema! :D haha det viktigaste (a) ha ett soft schema :) jag har inte bloggat så mycket på bloggen nu men jag har inte haft tid och faktiskt inte orkat. är man lat så är man! :) haha nu ska jag lata mig lite mer ;) see yaah!

//aa