SKRIVET: 2009-08-17, kl 22:10:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sweet 16, och tävling.

Ja, idag vart man 16 år då. tiden går ganska fort tycker jag, Imorse så kom jag även hem från en veckas semester på Mallorca! det var ganska skönt där! haha. Så det var min super sweet 16. haha

Jag är med i en tävling också på thetwilightsaga. Riktigt bra hemsida för dom som gillar twilight, (Jag känner mig ganska träffad) haha appropå Twilight så har jag läst ur TTS för 4:e gången, det var ganska roligt att sträckläsa den faktiskt, men fick en helt annan känsla. Men alla böcker räcker inte för evigt, så jag köpte en ny bok som också är skriven av Stephenie Meyer. ( det är hon som har skrivt The Twilight Saga för dom som inte vet) Den heter The Host, och är faktiskt ganska bra, man fastnar i den ganska fort också som med TTS men den var dock lite förvirrande i början men nu fattar jag, eller jag tror jag fattar i alla fall;) haha

//aa

SKRIVET: 2009-08-08, kl 09:39:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

31, 1

hallå, nu var det väldigt länge sen hag bloggade igen (a) haha. Men jag som inte haft så mycket att skriva om så det har inte blivit något av det :P haha. Jag var på yran den 31 Juli och den 1:a augusti, det var faktiskt väldigt bra och roligt, på lördagen så var det presidenttalet och Lady Gaga och då stog jag längs fram :D haha det var helt sjukt roligt, hehe.

Det var även 2 år sen jag hämtade min lilla ögonsten Nanna också den 31 Juli, så nu har jag haft henne i över 2 år!!! Jeez vad tiden går fort när man har roligt!
Den första augusti var det även min bror Emils 18 års dag, så då var det kalas. Av mig, E och C så fick Emil åka limosin, och han vart ganska överasskad kan jag säga:) haha och väldigt glad =) haha nu ska jag inte skriva något längre inlägg.

//aa