SKRIVET: 2009-02-20, kl 17:00:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

090220

Hola, idag är det fredag! fast jag är sjuk så det blirnog inte så mycket att göra. Jag och familjen ska åka till åkersjön nu i helgen, så jag kommer bara att chilla och kanske om jag  mår bätttre åka lite skoter! haha =) den här veckan har varit ganska kortvarig för mig faktiskt, måndag sjuk, tisdag och onsdag skola, och torsdag och fradag sjuk... inte så roligt att vara sjuk för man missar ju så himla mycket... :/ nee nu ska jag ta och packa det sista och sen bör det av till åkersjön =) Ha en trevlig helg alla!!

//aa

SKRIVET: 2009-02-14, kl 19:53:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alla hjärtans dag

HAPPY VALENTINE!



//aa

SKRIVET: 2009-02-06, kl 18:38:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

0902006

Hola! Idag är det fredag vilket kansk alla redan vet... haha Ikväll blir det en lugn kväll tror jag i alla fall som jag vet nu än så länge... I går vat det nationella prov igen och det gick väl bra tro jag men det var inte så rligt att sitta och skriva i nästan tre timmar i sträck... eller hur? hoppas det gick bra för alla andra också! hoppas alla får en bra helg :D

//aa

SKRIVET: 2009-02-02, kl 20:31:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

Hejsan svejsan! Idag är det måndag inte så roligt men det har varit en väldigt rolig helg. På fredagen var jag på 2 biooos med SandraS dom var väl okej men jag had lite högre förväntningar på I taket lyser stjärnorna men den gick väl att se endå :P Revolutionary road var bra den var lite sorglig men den var faktiskt över förväntningarna :D tack sandra för en väldigt rolig kväll ! :D I lördags så åkte jag och mamma upp till Åkersjön till pappa och emil. En jättefin dag med mycket folk och skotrar :) Igår så var det den bästa dagen hittills i år i alla fall! Det var sjukt fint väder -2 grader och solsken hela dagen, så då var det skoter och sitta på Ansätten och fika. Det var min helg det... Imorgon är det fult inte lika bra dag, vi har det första Nationella provet i Svenska... Men det ska nog gå bra det med, får vi hoppas i alla fall ;) Nu ska jag ta och kolla lite på tv sen blir det sova :D Goder Natter ;)

Åkersjön

//aa