SKRIVET: 2009-01-28, kl 21:06:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

j

Hej hallå! I tisdags så var jag tvungen att gå hem från skolan för vi hoppade trampett på idrotten och jag skulle prova göra volter och vart så j***a yr och jag mådde illla vilket jag var hela dagen och även så idag kände jag av att jag hade ont i magen så jag var hemma, men nu mår jag bra och imorgon blir det skola... men det är ju torsdag och sen är det fredag och då ska jag och sandraS kolla på tv biooos, den första Itaket lyser stjärnarna och sen Reservation Road det ska bli kul det! Just det TACK JOHANNA för bilderna på mina små vovvar!!! ;)Nelli
Björnen Nelli <3

//aa

SKRIVET: 2009-01-26, kl 16:17:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

//aa

Hej hå! nu var det länge sen, igen... ha  jaa jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det blir väl bara det gammla  vanliga om vad som har hänt. :) I helgen var jag i Åkersjön och åkte skoter, det var najs! men det var så förbaskat mycket snö när vi kom dit så då var det bara och börja skotta snö, ungefär en halvmeter hade kommit + att det  hade drivit.. och sen var det bara att bära ved. Pappa hade ju köpt så lite ved som bara en kubik!! inte roligt. men annars så var det väldigt roligt att vara där och åka skoter :D Jag har även läst två böcket på sex dagar och en var på 419 sidor och den andra var på 450 sidor! vilketär ett grymt rekord för mig som snittede ungefär en bok om året förut men om det är en bra bok så är det ;) Grattis till Wilma (Wilmer) som fyller 7 år idag också ! =)

//aa

SKRIVET: 2009-01-11, kl 14:39:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

09-01-11

Hejsan svejsan! Nu var det länge sen jag bloggade igen, haha. Vad har hänt sen förra gången joo jag har varit i åkersjön och åkt skoter i fyra dagar, det var grymt roligt! och en annan sak som har vartit är att skolan har börjat igen inte fullt lika roligt, faktiskt inte roligt alls, eller joo lite för man fick ju träffa allt folk igen :) och det var ju inte en sån lång vecka, vi fick börja på torsdagen så vi gick bara två dagar det var skönt! I fredags var jag på bio med SandraS, vi gick på The Changeling på premiaren och det var ju ett fiasko! Jag brukar säga att det är så roligt att gå på premiärer för att det är en så bra stämning men det var det inte på den här bion i alla fall. Det var en av dom största salongerna och det var 17 st + jag och sandra i hela salongen! det är ett fiasko! men den var i alla fall väldigt bra men lite hemska sener ibland. Sen har jag inte gjort så mycket mer, joo just det, det viktigast av allt: Chillat :D haha och kollat p Tv.

Världen finaste vovve NANNA! <3
Nanna i Åkersön i november det är mycket mer snö där nu! ;)

Ha det bra allesammas! //aa