SKRIVET: 2009-06-29, kl 22:17:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Scooby Doo

Hallå i luren! eller ja Hej i alla fall :) haha idag har jag jobbat, fast dock har jag inte klippt gräs!!! jag har trimmrat... haha det var inte så kul när man håller i trimmern krampaktigt och sen inte kunna räta ut fingrarna... men det gick i alla fall :) hehe. sen så nu ikväll så har jag varit med sandraB det var väldigt trevligt det ;) hihi sen nu ska jag fika lite sen blir det??? vad? joo sova!! haha

Just det idag på jobbet såg jag och Sara  en huvudlös riddare. Elller ja inte riddare men det var det första jag kom och tänka på Scooby Doo och den huvudlösa riddaren. Men det var en fågel, som var död, och den hade inget huvud :( stackarn :'( Men that´s life för fåglar om det är massa katter som springer lösa på gator och gårdar.. Inte bra inte bra.

//aa

SKRIVET: 2009-06-28, kl 23:55:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brolle

=) haha idag har jag varit på exponorr och tittat på alla grejer. Jag tycker det inte var så mycket som det brukar ha varit, men det var en trevlig dag i alla fall :) Kl. 14:00 så hade exponorr tagit dit brolle, så han sjöng och spelade. det var faktiskt ganska bra, men vi var inte där hela konserten för vi skulle ta bussen hem.

Kvällen spenderades med Sanna, vi skulle till önsjön och bada och tänkte ta mopederna, och det gjorde vi också. Men jag hann inte så långt, så låste mitt bakdjul sig... Det gick bra som tur var, men om jag skulle ha kommit i högre fart skulle jag nog ha vurpat... Usch, det var inte roligt att få sladd och inte veta vad som pågår, men men.. Sen badade Sanna och så åkte vi hem och jag skulle sova men då tänkte jag att jag skulle kolla på tv samtidigt och aa det gick ju inte så bra. Så det här skulle ha varit min tidiga kväll men det vart det inte.....

Bider på Brolle..
 


//aa

SKRIVET: 2009-06-26, kl 17:57:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varmt!!!

Varmt!!! åhh nu är det helg vilket betyder att jag slipper slita med att gå och dra en gräsklippare i flera kilometer i denna värme... Fast det är ganska skönt också men det är lite för varmt om man ska jobba, det går bra om man är hemma och solar då är det sjukt sköönt men om man går i stekande sol och drar på en tung gräsklippare så är det för varmt! ;) haha efter jobbet idag så tog jag en kall dusch och sen la mig ute på studsmattan och solade fram till middagen och snart ska jag och nanna till Felicia och sen vet jag inte vad vi ska göra... vi får se ;) haha ha en trevlig kväll folk!

//aa

SKRIVET: 2009-06-25, kl 22:26:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sol :)

Hallå! Jag ska inte klaga men jag måste klaga lite. Idag så när jag gick upp och kollade på termometern kl. halv 8  så var det 37 grader i solen mot väggen!!! aaa och då kände jag inte mig så pepp för att gå och skuva en gräsklippare i stekande väder... Men det gjorde jag ändå, och det vart ganska så jätte varmt, men fördelen är ju att jag blir lite brun :) haha men det kunde ju kunna få blåsa lite, men inte då såklart att det inte blåser där jag klipper men när jag kommer hem så blåser det här hemma :) sköönt.

Efter middagen så gjick jag ut med mor och Carina och lilla Nanna på en promenix och sen så gick jag till johanna och var med henne en stund :) det var roligt det, jag har inte varit med några av mina kompisar på ett tag nu för jag har varit så sjukt trött av jobbet, men idag så var jag inte lika trött, kanske berodde det på att jag råka somna i solen en timme =) hehe och nu  sitter jag och kollar på fringe... det är bra det :D haha
Åkersjön det får bli en solig bild på vintern, för jag hade inga sommarbilder på den här datan ;)

//aa

SKRIVET: 2009-06-24, kl 21:20:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

OjOj

Heej!  OjOj nu var det väldigt länge sen jag bloggade, men det har nog mest varit för att jag inte har orkat. Jag jobbar ju om dagarna och när man kommer hem kl. halv 3 på dagen och då har man skuvat en gräsklippare hela dagen så är men ganska trött vill jag lova. Haha, ja mina dagar ser fortfarande ut som dom gjorde för en vecka sen, klipper gräs klipper lite mer gräs, och klipper ännu mer gräs, kommer hem ligger och läser bok, mat, ut med Nanna och kanske läsa lite till och sen gå och lägga sig. Idag har varit ett undantag för nu sitter jag vid datan ;) haha

Jag har läst ut den andra och tredje boken av Twilight nu på engelska och dom var bättre på orginalspråket kan jag säga. Jag har räknat ihop hur många sidor som har har läst av Twilight, (bara böcker, inte dom på datan.) och det vart 6769 sidor bara av twilight!!! haha men det är lätt värt det och mer ska det läsas ;) haha

Nu ska jag sova tills kl. 06:45 imorgon, här har man ingen sovmorgon inte. Jag sov ju längre när jag hade skola än nu när jag bara jobbar på sommarlovet :) haha

//aa

SKRIVET: 2009-06-17, kl 21:31:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

....Måsar....

Jobb.... I måndags började jag att jobba, som parkarbetare... Det säger ganska mycket, det är sjukt slitsamt men det är ganska roligt när man får klippa gräs, på plana ytor dock!! Jag kan väl berätta ungefär hur min dag såg ut. Först klippa gräs, sen klippa mer gräs, sen vart atackerad av MÅSAR sen lunch sen klippa gräs, sen atackerad av MÅSAR igen! Vem är rädd för måsar nu? Jag! haha det var min dag ungefär, visst var den väldigt varierande. Och så kommer nog mina nästa 2 ½ veckor se ut! Kul liv! haha Ganska, jag har ju fått min samlingsbox med alla Twilight böckerna och jag har snart läst ut New Moon så jag har ganska bra liv ändå! ;) haha Nöörden Anna.. haha Nu ska jag ta och läsa min bok och sen ska jag ta och sova. Imorgon ska jag upp tidigt, kl. 06:45 är jag uppe! det är 45 minuter innan jag klav upp när jag skulle till skolan, och här trodde man att man hade fått sommarlov! Men ack så men bedrog sig. ;)

//aa

SKRIVET: 2009-06-13, kl 19:24:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skolavslutning

Ja, då hade man sommarlov då... Det är skönt men inta att lämna världens bästa klass. 9:B! Ja det fälldes några tårar i torsdags kväll när man sa hejdå till varandra en sista gång som niobe, men vissa kommer man att träffa igen men några kanske man aldrig kommer att träffa igen :( 9B in my heart <3 lite kort från middagen och i kyrkan på avslutningen här.

Ett speciellt tack till Carina som fixade mitt hår och mitt smink båda dagarna! Så Tack så himla mycket! ;)


jag säger bara en sak och det är väldens bästa klass, ingen slår niobe!!!

tack C för jobbet med håret, jag kan ju säga att det tog en liten stund att göra det!

//aa

SKRIVET: 2009-06-13, kl 19:01:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

G R A T T I S ! ! G R A T T I S ! !

Hejsan, ett lite sent inlägg till Johanna som fyllde 16 år igår! och ett grattis till Sanna som fyllde 15 år igår :) så GRATTIS till er! Jag hade ingen bild på er, men ni får i alla fall ett jättestor Grattiskram av mig!!!

//aa

SKRIVET: 2009-06-09, kl 22:51:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotboll

Hejsan svejsan, idag hade vi som sagt fotbollsmatch mot lärarna och vi förlorade i den sista sekunden med 3-2.. Fan också, men vi hade vattenkrig på skolan, eller jag kollade bara på ;) haha. det var roligt det :D Nu ikväll så har jag varit med J S E och vi spelade fotboll, väldigt oseriöst ;) haha jag och S vann med 7-6 det var väldigt roligt i alla fall :) haha när jag kom in var jag tvungen att duscha och sen så åt jag kvällsfika :) och mitt kvällsfika bestod av 4 st. vattenmelons skivor och ett glas kolsyratvatten ;) hihi sjuuukt gott var det med melon i alla fall!!!

ser det inte lite gott ut i alla fall? haha

//aa

SKRIVET: 2009-06-08, kl 20:43:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Better

Måndag, nästa dag är tisdag.. haha jag tror nog att alla vet det och hoppas dom gör det ;) men idag har vi haft en så kallad "drog dag" med föreläsningar om droger, fast vi skippade det och fick kolla på film typ hela tiden istället :) det var nice :D Imorgon så har jag sovmorgon till halv 10, YES. och sen ska jag kolla på fotboll som vi nior spelar. Fast jag ska verkligen inte spela! ;) haha men dom andra ska göra det så jag är en vetten flicka som hämtar mer vatten om någon behöver :P tror jag i alla fall, hehe, och så självklart en som hejar på niorna isället för lärarna ;D haha det ska bli väldigt roligt att se faktiskt ;) hehe snart ska jag kolla på CSI, roligt roligt. Ha! jag glömde nästan att J kom hem igår så jag fick min bok idag också, och har läst 50 sidor! det är sjukt bra för att vara mig som knappt läste 50 sidor på ett år förut ;D  It just keps getting better!

//aa

SKRIVET: 2009-06-07, kl 21:39:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

G R A T T I S !

Hallå Sverige! nerå men hej i alla fall :) haha Idag är det Mias dag, så alla säger GRATTIS till Mia! haha jag tänkte skriva hela Ja må du leva men aa det blir lite långt ;)

Nu ikväll har jag C och M kollat vad jag ska ha för frisyr på onsdag och torsdag på avslutningen och vi har kommit fram till att jag ska nog ha en rosett på huvudet :) det låter lite konstigt och det såg lite "tufffsigt" ut n men det var första gången som C gjorden en rosett med hjälp av någon japansk youtube film, men med lite träning så kommer det att se väldigt bra ut!! så C ska öppna en salong som bara gör rosetter! haha eller nee det ska hon inte men men... Här är i alla fall en bild. Bilden var inte så bra men det syns ju i alla fall lite ;D
så vad tycker ni? ganska gulligt eller hur? ;) haha ;D 

god natt och sov gott

//aa

SKRIVET: 2009-06-06, kl 18:28:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

HK

hallooo! idag har jag hjälp några kompisar att flytta, det gick väl ganska bra. Men det var lite tungt bara, men det får man leva med :) haha. Just det, igår hade vi den sista fredagen på skolan ever! det var lite sorgligt :'( men inte om man jämför med vad som kommer bli nästa vecka. I alla fall så hade jag betyg snack med min lärare i HK och jag fick MVG!! YES! haha jag vart väldigt glad ;D haha nu ska jag äta lite mat och sen ska jag kanske vara med SandraS!  :) have a nice day!

//aa

SKRIVET: 2009-06-04, kl 21:22:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jackson Rathbone

Jag tänkte bara säga att Jackson Rathbone, han som spelar Jasper i Twilight är just nu med i Criminal Minds på kanal 5! Kolla på det om ni gillar kriminalserier eller twilight ;) En sak tyckte jag var rolig, i twilight så är Jackson en vampyr och har dödat massa folk... och nu spelar han en som hittar ett lik och då frågar han en av poliserna - Hur länge tar det innan man kan blunda utan att se deras ansikten?,,, och det tyckte jag var lite roligt. en gång kan ha döda och nästa är han bekymrad hur lång tid det tar innan han får bort bilden på liket från nöthinnan. Men det skulle nog vem som häls fråga...
Men om ni har tid kolla på det, programmet är bra i sig också. Jag följer det stenhårt! haha teve nörden också ;)

//aa

SKRIVET: 2009-06-04, kl 19:48:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äkta vän!

haha, idag är det en väldigt bra dag! I alla fall för mig, vi har inga läxor eller någonting. Jag lämnade in det sista arbetet i onsdags och nu har vi inget att göra på skolan nästan :D hehe.. Just det, min lilla guldfisk, johanna med andra ord var väldigt gullig och jätte snäll mot mig igår. hon var på ullared och (jag älskar ju Twilight) när hon var där så såg hon den första boken, "Om jag kunde drömma" och hon ringde mig och frågade om hon skule köpa den till mig! Det är en äkta vän det! hihi Tack så mycket lilla Johanna ;D  Jag sa såklart ja till henne, den kostade ju bara 40 kr. haha ikväll så blir det chill och teve all night long! hehe ne men en stund i alla fall.

Just det, igår beställde jag även en samlarbox med alla böckerna från The Twilight Saga, för bara 269 svenska riksdaler ;P haha men dom är på engelska, och det var det jag ville ha. Orginal är bäst! så är det bara :) snart är den min! haha Twinörden nummer 1!  ha det bra så länge. Så länge vi båda andas ;)


//aa

SKRIVET: 2009-06-01, kl 04:44:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Herregud!

Herregud säger jag bara! Har suttit uppe och kollat på MMA nu en stund och Twilight har vunnit 3 priser än så länge!! Wohooo, bara skojja Kristen kamma just hem ett till!! Glad Gladare JAG! Haha, men jag har i alla fall fått sett trailern! Den var helt grym! Men nu blir det sömn igen! Haha !

Rpattz= breakthrough performance male, best fight och best kiss!
Kstew= best kiss, best female performance!
och dom har mera chanser också!

God natt!
//aa