SKRIVET: 2010-10-30, kl 20:01:44 | PUBLICERAT I: Saying today

Inte okej..

Haloweeeen! Jag tror att det är idag i alla fall men det blir lite filmkväll med F ikväll :D Roligtroligt! Dock det som inte är roligt är min blogg för tillfället, någonting har hänt och ja det går inte att ändra design.. Jag frågade C om hon kunde och hon skulle försöka men det gick inte så nu är högre tekniska människor inropade ;) haha Ja ja det är därför bloggen ser ut som den gör nu.. Det är inte okej design! Menmen... See yaah! And keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-28, kl 23:36:08 | PUBLICERAT I: Saying today

Kodmallar!

Nu blir jag så less! Jag kollad just på bloggen och då såg jag att det går ju inte att kommentara för dessa frreaking kodmallarna! Jag blir galen på kodmallar. Koder hit och koder dit! Jag ska försöka fixa det så snabbt som det går men, det kan ta lite tid. För åter igen så var jag ju inte så teknisk.... Jobbigt läge men det ska fixas om de så ska ta fem timmar. Men apropå fem timmar så kanske det skulle vara bra att sova lite mer än fem timmar, det blir troligen mellan sju och och åtta timmar sömn inatt så nu ska jag ta och sova! Sleep tight and keep it real!
JOHN BLUND
*mannen-myten-legenden*

//aa

SKRIVET: 2010-10-28, kl 23:24:58 | PUBLICERAT I: Series

Criminal Minds S6 E6

Jag kollade just på Criminal Minds season 6 episode 6. Och jag kan inte annat än och säga att det föll en tår i slutet! Så sjukt bra slut, jag är tagen... Haha, Avsnittet handlade om en man som var brännskadad och skulle hämnas på tre offer varje år vid halloween. BAU teamet sätts in och dom flyger till detroit för att fånga han. I mitten/slutet får man reda på varför han gör detta och det är... Det tänker jag inte säga för då är det inte något spännande för er, eftersom ni inte har kollat på avsnittet än för det släpptes igår i USA! Hehe, men kolla på det för min skull!!! Det var, aa det var ett väldigt bra avsnitt i alla fall. Hur många av er kollar på Criminal Minds? Börja kolla om ni inte gör det! Jag ger detta avsnitt, 5/5 a ;D Look at it and Keep it real!
Citat
Daddy, Aaron Hotchner: That is not Spiderman.
Son, Jack Hotchner: It´s not really a real superhero.
Daddy, Aaron Hotchner: I give up, who are you suposed to be?
Son, Jack Hotchner: It´s you daddy!

//aa

SKRIVET: 2010-10-28, kl 21:37:50 | PUBLICERAT I: Saying today

Jomenvisst!

Tjohooo! Idag är det torsdag och då är det bara imorgon kvar tills det är lov! Kommer bli så grymt! Dock så ska jag inte göra så mycket men jag kommer att chilla och det är inte det så dumt det heller! Ikväll har jag varit i Dille och tränat med Tea, det gick faktiskt över mina förväntningar bra! Jag blev så glad när hon gjorde allt jag sa till om! Hihii, Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Criminal minds och sen ska jag kolla på prince of persia tror jag. See yaah, and Keep it real!
Juste, nu ska det gå att kommentera så ni kan ju prova på det om det funkar för er också! :D
//aa

SKRIVET: 2010-10-28, kl 08:56:02 | PUBLICERAT I: Saying today

Innan allvaret

Då sitter jag åter igen framför datan innan skolan och allvaret börjar... Tycker att jag har blivit väldigt duktig på det här nu. Har dock inte så mycket att skriva så det kanske blir lite tråkiga inlägg ibland.. Menmen, det är en ny dag och det finns nya möjligheter. Roligt roligt! Ska ta och pallra mig till bussen innan den åker utan mig... Den går om 10 min so i better hurry! Keep it real!

//aa

SKRIVET: 2010-10-27, kl 22:34:52 | PUBLICERAT I: Saying today

New Design!

Woooohoooo! Ny design! hoppas ni ser den jag ser! Är faktiskt ganska nöjd att jag vet hur man gör nu! hahah, det ändå som jag inte vill ha är den svarta texten på headern... Hmm, och jag vet inte hur man tar bort den, men men. Det får vara såhär nu ett tag :P See yaah, and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-27, kl 21:29:37 | PUBLICERAT I: Saying today

Design

Jag försöker att få till en annan design men det går inte så bra.. det är därför bloggen ser ut som den gör just nu.......
//aa

SKRIVET: 2010-10-27, kl 10:30:37 | PUBLICERAT I: Saying today

Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon för den tredje dagen denna vecka! Ganska så skönt i alla fall! Ska snart iväg med bussen men jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg lite fort. Ska ha redovisning eller vad man kan säga, kanske muntligt prov är bättre? Hmm, men i alla fall så har jag det samt religion och så ska jag göra lite psykologi också:) kommer nog bli en bra dag idag. Ikväll är det träning med hundarna men jag tror jag bara ska ta med Nanna så Tea får vara hemma och lata sig så hon är fit for fight imorgon kväll, för så smäller det! Nerå då ska hon träna Agility för första gången på riktigt! Kommer bli roligt tror och hoppas jag! See yaah! Keep it real!
//aaa

SKRIVET: 2010-10-26, kl 21:59:16 | PUBLICERAT I: Series

Gossip Girl S4 E6

Aaaa, idag har jag även hunnit kolla på ett till avsnitt av GG. Efterson jag kollar på amerikansk tid och episoder så ska jag inte spoila vad som händer men jag kan säga att det var ett väldigt bra avsnitt med mycket som händer och ganska mycket drama... Heheheh, vi får se hur det blir sen, kommer detta att klara upp sig. Let´s see next time! Jag ger detta avsnitt 4/5 a. Det är bara att vänta för er då!! :D See yaah!
//aa

SKRIVET: 2010-10-26, kl 21:54:48 | PUBLICERAT I: Movies

Night at the museum 2

Ska kolla på den roliga filmen Night at the museum 2 nu. och till min stora förvåning har jag inte sett den än... Konstigt nog. Kommer mer info senare :P
//aa

SKRIVET: 2010-10-26, kl 21:50:33 | PUBLICERAT I: Saying today

Haj

Haj, halloj, jomenvisst, är det skönt att sluta tidigare än man har beräknat och att man är hemma innan man egentligen skulle ha slutat! Det tycker i alla fall jag! Och det har hänt både igår och idag så jag är glad!! Man hinner mer på mycket då ju! Ikväll har jag haft den roliga äran att plugga historia och det var kanske inte så roligt som det låter, men men. Det är i alla fall gjort och vi får hoppas att jag kan det tills imorgon. Nu ska gå kolla på någon bra film också vet inte vilken det blir men det blir nog någon i alla fall. Och jag börjar halv 12 imorgon!!! :D Happy face! Take it chill, and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-25, kl 23:19:58 | PUBLICERAT I: Saying today

Två!

Jomenvisst! Två hela inlägg på en och samma dag! ;P Inte illa måste jag få säga! Redovisningen gick bra idag på skolan och efter den så var det lunch sen film.. Så min dag har inte varit så jobbig faktiskt! När jag kom hem så bakade jag mina specialpajer som är småa och söta! Jag gjorde två st, en till mamma och en till mig. Gött var det, björnbär är bra nog gott de! Ikväll så har jag inte gjort så mycket, jag har försökt att plugga lite men men, det är ju spanska så vad ska man säga.. Hoppas provet imorgon går bra kanske! Jag har även en liten sovmorgon imorgon också eftersom jag inte ska vara med på idrotten(bad) för att jag håller på att bli rejält sjuk.... Ska försöka att vara frisk denna vecka i alla fula fall. Sleep tight yaaho and Keep it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-10-25, kl 08:37:39 | PUBLICERAT I: Saying today

Uppe med tuppen!

Nu har jag varit uppe en stund och är faktiskt inte så trött... men jag skulle inte säga nej till att lägga mig och sova igen heller! Btw så håller jag på att bli sjuk igen också, inte bra inte bra.. Men jag ska försöka att hålla mig ganska frisk tills nästa vecka då vi har lov i alla fall. Vad sköönt det ska bli med lov!! Åh jag längtar så mycket :D Nu ska jag snart till skolan så See Yaah! Keep it real!

SKRIVET: 2010-10-23, kl 23:30:26 | PUBLICERAT I: Saying today

Träning igen..

Vad har det tagit åt mig? Jag har tränat tre dagar i rad nu och jag ska kanske träna imorgon också!!! hahah. det är antingen eller när det gäller! Idag har jag varit och tränat body combat i Åre med Helen som instruktör, hon är väldigt duktig hon! Sen så tog vi och åt lunch på åre bageri. det blev en väldigt god sallads buffé. Sen så åkte vi in till E och S och hälade på dom en sväng för att sen åka hem och äta middag. Nu efter middagen for jag mamma och pappa upp igen till E och S för att fika lite. Nu är jag hemma och tänkte kolla på en film, men jag ska sova istället, det är värt det för jag håller på att bli sjuk igen..... Inte bra!!! Sleep tight and, Kepp it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-22, kl 22:20:03 | PUBLICERAT I: Saying today

Sorry for..

Halloj alla glada människor! Igår vart det ingen bloggning för att jag var så fruktansvärt trött så jag knappt kunde stå upp! Jag somnade på köksbordet... Hehe, så jag prioriterade sömn istället för bloggen... Idag har jag i alla fall varit i skolan, haft en lektion på 2 timmar och 40 minuter, roligtroligt.. Och så den lektionen efter det hade jag prov... en roligt dag med andra ord.. Efter skolan träffade jag felicia så gick vi på stan en stund men sen åkte vi hem till mig och sen gick vi till henne och tog med hästarna ut på en lite tur :P det var roligt de! Nu ska jag kolla på film en stund sen ska jag sova. Juste! Imorgon ska jag till Åre och träna också! Kommer bli roligt! Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-20, kl 23:49:51 | PUBLICERAT I: Saying today

Blåbär

Nu sitter jag här vid datan och kollar lite på olika bloggar, och massa jox ;P Idag hade jag gick jag i skolan till typ halv 4 och sen åkte jag hem.. Skönt att komma hem! Jag åt middag, satt vi the computer och sen gick jag ut och bytte hjul på en släpvagn, Viktigt med vinterdäck nu va! ;) Och ja jag kan byta hjul på en bil eller släpvagn..
Efter det så gick jag och mamma ut med hundarna för att träna lite Rallylydnad. Roligt var det! Felicia och Madde var också där med sina hundar, så det vart lite bus för dom också. Efter att vi hade tränat klart så gick jag och Felicia en promenix och bara pratade om allt och ingenting. Hehe, Jag kom hem typ vid 9 så då hade jag varit ute i 3 timmar och var ganska kall.. Burrr! Efter att ha hjälpt mamma och pappa med att lägga in älgkött i frysen så fikade jag BLÅBÄR! Därav den fina rubriken.. Höhö.
Juste, det går inte att kommentera har jag märkt men jag ska fixa det, på något vis.. Det kan bli roligt att se hur det fixas för att jag är ju så teknisk som man kan bli. Men som tur är så har jag tekniska kompisar! Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-19, kl 20:24:31 | PUBLICERAT I: Saying today

Vitt!

Det freaking snöar som aldrig förr ute!!! Jag är överlycklig och den första snöbollen är kastad! Kan det bli bättre såhär på en tisdag!? Nej det kan det verkligen inte bli!!!
Kan man vara lyckligare! Svaret är NEJ!
//aa

SKRIVET: 2010-10-18, kl 08:45:27 | PUBLICERAT I: Saying today

Godmorgon Sverige!

Ja ni det är inte varje dag som jag uppdaterar så här tidigt på morgonen. men idag är det så, jag har redan hunnit med en promenad med hundarna och snart ska jag till skolan... Nu ska jag ta och gå till bussen! Keep it real!
Ett grattis till Hannapanna som fyller år idag också! ;D Grattisgrattis!
//aa

SKRIVET: 2010-10-17, kl 17:34:43 | PUBLICERAT I: Saying today

Lejos de casa

En söndag, en bok, ett lexikon. Sa jag att det var en spanska bok också! Inte roligt i alla fall! jag vaknade 10 imorse och klev upp då, åt frukost och sen så skulle jag läsa min spanska bok. Som är väldigt tråkig, och jag är sämst på spanska också. Så vad hände, jag somnade från 11 till kvart över 2! Haha, då är det inte roligt. Jaja det är gjort nu och boken är utläst fast jag vet inte om det kommer gå så bra och skriva en bokrecension om den. Men vi får se! Sen har jag inte hunnit göra något mer.. Suttit vid datan en stund och nu väntar jag på maten :) Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-16, kl 22:59:21 | PUBLICERAT I: Saying today

Träning

Halloj igen! Nu har jag varit duktig i några dagar med att uppdatera tycker jag. :P Idag har jag faktiskt gjort mycket tycker jag, eller kanske inte men men. Jag vaknade, åt frukost sen gick jag ut och tränade med mina små hundar.. Det gick väldigt bra, skulle lära nanna att komma på vissling och det gjorde hon på andra försöket! Den hunden är den smartaste jag har träffat och jag har träffat många hundar.. Hur många hundar kan visa tänderna på kommando? Nanna kan det! :D Stolt ägare! ag var ute ett bra tag sen så kom jag in och la in bilder på datan och sen körde jag till macken och köpte taco krydda. Vi skulle äta tacos, så det gjorde jag. Efter maten gick jag ut med hundarna igen sen vet jag typ inte vad jag har gjort.. Typ ingenting, eller? Imorgon måste jag läsa en bok, på spanska!!! Svårt!! Ne nu ska jag kolla på en film, dock så vet jag inte vilken än men det ser vi. Keep it real!
Nanna!
//aa

SKRIVET: 2010-10-15, kl 14:27:33 | PUBLICERAT I: Saying today

SNÖ

DET SNÖAR UTE!!!!
:D :D :D :D :D :D :D



//aa

SKRIVET: 2010-10-14, kl 22:15:50 | PUBLICERAT I: Saying today

Body Combat

Ännu en dag närmare helgen, det är alltid skönt att tänka så tycker jag. Idag började jag som sagt halv två! Hur skönt var inte det på en skala! Det var verkligen skönt, dock så hade vi redovisning på skolan. Den gick väl sådär menmen. Efter skolan gick jag och E till fristilen och tränade body combat.. Det var ganska roligt men väldigt jobbigt, haha. Jag som är otränad tycker i alla fall det. Pappa kom och hämtade mig och sen så åkte jag hem, åt, duscha och sen åkte iväg för att träna mitt lilla hund djur, tea. Början på en ny kurs start så det var bara och hänga med. Dock har jag redan gått kursen med min andra hund en gång så det är inte så mycket nytt. Nu sitter jag och väntar på att NCIS: LA ska laddas klart så att jag kan kolla på den. hehe. Imorgon är det fredag och det betyder helg. :D Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-13, kl 20:44:36 | PUBLICERAT I: Saying today

Today

Kom nyss in från att ha tränat med mina kära hundar. Det var rallylydnad på schemat och det gick väldigt bra! Dock så var det väldigt tråkigt väder. Det bara regnar och regnar och är grått och mulet. Nu blev det många och i den förra meningen. BTW så sov jag elva och en hal timme! Det är väldigt mycket för att vara en vardag, men det sker ju inte så ofta. Imorgon så börjar jag 13:25 och slutar 16:05 men förhoppningsvis så får vi sluta tidigare. Efter skolan imorgon ska jag gå på mitt första pass på fristilen, Body combat, ska bli riktigt roligt. Nu ska jag kolla på en film tror jag, dock så vet jag inte vilken... Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-12, kl 20:34:58 | PUBLICERAT I: Saying today

Sömn

Halloj! Vad hände med all sömn som man ska ha egentligen? Jag sitter nu framför datan och håller på att avlida av sömnbrist tror jag. Är så sjukt trött så jag vet inte vad... Idag har det varit en riktigt lång och tråkig dag faktiskt. Tisdagar är den dagen som är värst på hela veckan. Började dagen med idrott, trodde att vi skulle ha styrka och kondition men det visade sig att vi slipper det och hade innebandy istället!!! Hur gött var inte det på en skala? Riktigt skönt :D Hehe, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Det är lika bra. Sleep tight and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-11, kl 23:27:35 | PUBLICERAT I: Saying today

Thefragileone

jag har börjat läsa en ny fanfic! den heter the fragil one, riktigt bra är den faktiskt! Nog om den, idag har var en väldigt rolig dag. Har gjort massa roliga saker på skolan,eller inte på lektionerna men på rasterna har det skrattats vill jag lova! riktigt roligt var det i alla fall. efter middagen åkte jag och Madde ner till Felicia och tog ut hästarna på en liten ridtur. Det är alltid roligt, eller inte när dem vill gå åt ett håll och jag vill åt det andra hållet... Inte okej faktiskt. Men det var roligt det med. Jaa, nu ska jag ta och gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon 06:45. Det är inte alltid roligt att gå i skolan, speciellt inte när man har idrott som första lektion och har kondition och styrka på idrotten.. Kan det bli värre? Ja det kan alltid blr värre så jag ska inte klaga. Nu ska jag sova. Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-10, kl 21:45:16 | PUBLICERAT I: Saying today

Fanfic

Halloj! how yaah doin?! Gaah, idag är det söndag vilket betyder att det är måndag imorgon och att det är skola... Menmen det är bara att leva med. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, kollade på en film Dear John. Sjukt bra film ju, jag funderar på om jag ska göra en kategori om typ film och serier.. Det skulle ju vara roligt för jag kollar ju på ganska mycket filmer och serier så jag kanske ska göra en kategori där jag säger vad jag tycker om dem. Jag ska nog tänka på den saken. Sen så har jag varit med en kompis och då så, haha jag vet inte vad vi gjorde ;P bra där, men vi hade roligt i alla fall. Nu på kvällskvisten så har jag suttit och letat bra fanfic´s, alltså fans som skriver om exempelvis twilight, harry potter och massa mer. Har hittat några, men jag ska inte börja läsa dem än. Jo just det, sen har jag börjat läsa en bok också, på spanska!!! jag fattar typ ingenting men jag mpste tydligen läsa en bok på spanska om man går i spanska steg 4... Inte roligt. Nu ska jag ta och duscha. Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-10-09, kl 18:20:34 | PUBLICERAT I: Saying today

Lördag

Halloj alla pigga och glad! Åh, jag gillar verkligen lördagar, dom är så himla sköna och mysiga! Jag tog en sovmorgon i morse och sov ut till 12:16, det var verkligen behövligt! Efter det så har jag och mamma varit på stan och jag köpte två stycken jeans, det var också väldigt behövligt! Haha, sen har jag inte hunnit gjort någonting mer! Skön dag va?! Nu ska jag gå och äta middag, sen får vi se vart vägen bär :P
//aa

SKRIVET: 2010-10-08, kl 16:38:16 | PUBLICERAT I: Saying today

Nya skor!

Idag efter skolan åkte jag och mamma först till fristilen, för att köpa ett träningskort. Jag ska försöka börja träna också! det är inte varje dag som man får se aannathorell ute och tränar! men nu ska det bli! Efter det så åkte vi till Skopunkten och köpte skor. det var tänkt att köpa ett par skor men varför sluta när man har roligt! Så två stycken jättefina skor fick följa med hem.. Väl hemma så har jag inte hunnit göra något, mer än att sätta mig här vid datan..
Just det! Idag så fick vi tillbaka Matte C provet, det första av dem alla och jag fick G! Jag är nöjd, det var 13 av 26 som hade fått IG. Alltså hälften av alla fick IG. Men inte jag :D Nu ska jag ta och kolla på någon serie.   
//aa

SKRIVET: 2010-10-07, kl 21:18:25 | PUBLICERAT I: Saying today

Dator!

WIIIHOOOO! jag har fått en ny data! den är jättebra och fin. hehe, det är en acer aspire och den är mörkblå, det är ungefär det jag vet om den :P det händer inte så mycket nu för tiden alltså så det finns inte så väldigt mycket att blogga om. dock när vintern kommer! då kommer det finnas väldigt mycket att blogga om. jag längtar som en tok till vintern nu, till det är 2 meter snö och 30 minusgrader! det är livet det! snart så!!!! :D
just det, jag sa att jag skulle blogga lite mer nu men jag har inte haft tis för det var varit vääääldig mycket skolarbeten och då har jag inte prioriterat bloggen. men det kanske blir nu när jag inte har något att plugga ;) we´ll see we´ll see! nu ska jag duscha och sen kolla på gossip girl och NCIS LA :D det är bra det!
Sleep tight!
//aa