SKRIVET: 2010-11-30, kl 22:40:11 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Tax

Hallå hej! Idag har jag gjort mycket intressanta saker.. Som att ta blodprov, EKG och hittat en hund. Jag var på hälsocentralen och tog prover på förmiddagen och for jag hem och vilade.. Efter middagen så tänkte jag att jag skulle ut med hundarna och när jag nästan är hemma igen så står en lite tax och piper, helt ensam.. Den gick inte fram till oss eller något så jag kollar mig omkring om ägaren är där, men det var ingen där.. Jag stod där i en liten stund, och då kom en man mot oss och då springer vovven till honom.. Det var ägaren som kom! Åhh, ett lyckligt slut är alltid mysigt! Nu ska jag ta och sova, see yaah and keep it real!
En sån vovve var det!
Bild lånad här.
//aa

SKRIVET: 2010-11-29, kl 21:28:06 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Julbord

Jag hann inte skriva någonting igår, för att jag vaknade ganska sent. Kollade på en film (Harry Potter) åt och sen duschade jag för att vi skulle åka på julbord! Det gör vi varje år på första advent, och det är lika mysigt varje gång. Dock så hade jag fortfarande lite feber men men.. Jag ville åka så det var bara och pallra sig iväg. Vi kom hem ganska sen, eller efter nio i alla fall så då gick jag och la mig.. Idag var jag på skolan en stund, men sen gick jag hem för att jag fortfarande inte är frisk.. Imorgon blir det i alla fall en lite sovmorgon eftersom jag ska till hälsocentralen, men sen ska jag försöka gå på skolan, men vi får se hur det går med den saken.. Nu ska jag äta en lussebulle! Så see yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-27, kl 12:54:29 | PUBLICERAT I: Saying today

Design!

NU är det en ny design! Hoppas att ni också ser den! Det ska gå och kommentera också! NEW AND IMPROVED!
//aa

SKRIVET: 2010-11-27, kl 12:42:36 | PUBLICERAT I: Movies

Harry Potter And The Deathly Hallows, Part 1

Kan man säga mer än att det är HARRY POTTER vi pratar om. Riktigt bra film! David Yates har lyckat riktigt bra med att fånga både skönhet, spänning och magi. Såklart så gör ju Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint ett väldigt bra jobb! Dessa skådespelare är riktiga skådespelare, man ser att dom kan sin sak och är väldigt trygg i den dom spelar. I och för sig så har denna serie spelats in sen 2001 och alla filmerna är i en klass för sig själv! Jag tycker att denna sista film Part 1 är riktigt bra och jag ska ta mig i kragen och börja läsa böckerna också. Jag vet att det är många som inte har sett den än men jag kan säga att den är värd att gå och kolla på! Den var som sagt riktigt bra gjord och med ganska mycket spänning, dom har tagit den till nästa nivå! Dock så är det lite störigt i början av filmen då dom tänkte ha den i 3D men den visas i 2D.. Lite störigt men det funkar bra ändå! Den får 4,5/5 av mig..
//aa

SKRIVET: 2010-11-27, kl 12:25:20 | PUBLICERAT I: Saying today

Sjukling..

Hallå! Det är lördag idag! Det betyder att jag skulle ha gjort massa roliga saker men jag har blivit sjuk.. Så förbannat tråkigt.. Så går det om man är ute med för lite kläder på sig... Igår var i alla fall en trevlig dag, va på skolan, gjorde ett MatteC prov, satt vid datan på Rättskunskapen och sen var jag en sväng med F.. Trevligt trevligt. Jag kom hem, åt, fick reda på att mina kåpor till skotern hade kommit. Såklart sprang jag ut till garaget och började putsa på lillskotern. Kåporna var hur fina som helst!!! Sen på kvällen var jag på bio. Kollade på Harry Potter och dödsrelikerna part 1. Den var bra, kort sagt.. Nu ska jag äta strepsils Jordgubb och hoppas att jag blir bättre! See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-25, kl 20:03:43 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Hard work!

Jo ni! Det är bara hard work här vill jag lova. Förra veckan när vi skulle ha så mycket vart aldrig känns det som och nu den här veckan då vi inte har någonting känns det som det är väldigt mycket! Idag har jag varit på skolan, gick och träna kom hem. ÅT och nu ska jag plugga lite! Jag har matte C prov imorgon bitti och jag är lite nervös.... hoppas det går bra! Nu ska jag plugga! See yaah, and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-23, kl 22:43:04 | PUBLICERAT I: Saying tonight

OJOJOJ

Ojojoj, det var tre dagar sen jag bloggade nu men jag har haft fullt upp, tror jag :-/ Jag vet inte vad jag har gjort utan tiden har bara försvunnit så fort så jag vet inte vad. Jag har i alla fall pluggat klart Samhälle och Psykologi men nu har vi ju fått nya arbeten i dom ämnena igen, så det är bara börja på igen. Jag tror att jag ska börja i god tid den här gången så att jag slipper sista stressen om att det måste vara klart! Men men, jag har ju gjort detta nu så inge mer plugg blir det ikväll i alla fall..
Idag har jag varit väldigt hurtig och tränat två gånger á över en timme! Det är också ett ojojoj, för hur ofta händer det då? Jag skulle tippa på inte så ofta faktiskt. Men det var faktiskt ganska roligt. I morse tränade jag styrka och kondition och det var ...... Ja hur ska man förklara, nyvaken, trött, sliten, otränad + ett kondition och styrke pass på 1timme 35min = Väldigt jobbigt! Men det var skönt, eller i alla fall ganska skönt efteråt. Var på skolan, gjorde allt, och gick och träna igen! På fristilen denna gång! Body Jam! Riktigt roligt, men lite svårt nu i början första gången man kör det men när jag går igen så kommer det att vara lättare att hänga med och det blir jobbigare också! Underbar dag! Jaa jag skulle nog säga det! Nu ska jag ta och sova, men see yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-20, kl 14:00:59 | PUBLICERAT I: Saying today

Kallt

Halloj! Det har blivit ännu en lördag och det är lika skönt varje gång! Lördagar brukar jag ha som min icke plugg dag men det får jag väl ändra på..Jag ska i alla fall plugga lite samhälle och kanske psykologi nu och försöka göra klart det också! Vi får se hur det går med det man jag tror nog att det ska gå väldigt bra! Jag har plugg musik på - kings of leon - och om det krisar så har jag nog något plugg godis också. Men nu ska jag plugga! Btw det är väldigt kallt ute nu! See yaah, and Keep it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-11-19, kl 11:26:04 | PUBLICERAT I: Saying today

Skolan

Nu sitter jag på den bästa, roligaste, trevligaste, finaste och ja ni fattar. Den är inte så rolig.. Vilken skola är det egentligen? Jag har i alla fall slutat för dagen och ska nu eller snart gå ner på stan och kolla lite innan jag johanna och petra ska gå och fika eller något sånt! Kommer bli väldigt trevligt! Nu ska jag inte sitta här utan gå ut i det varma vädret, men det var ganska kallt ute så jag går väl ut och förfryser mig... Keep it real!

//aa

SKRIVET: 2010-11-17, kl 10:32:26 | PUBLICERAT I: Saying today

Ängeln Hanna!

Ängeln Hanna har fixat min blogg så det ska gå att kommentera!!! Tack tack tack!!!! see yaah!

//aa

SKRIVET: 2010-11-16, kl 21:51:02 | PUBLICERAT I: Saying tonight

King of Leon - Only by Night

Vilka stjärnor det är! Hur skön musik gör dom inte på en skala från ett till tio? Joo helt klart en tia! Hur skön är inte deras musik att lyssna på när man pluggar då. Det finns verkligen inget negativt med detta band. Jag pluggar på nu, och lyssnar på king of leon - only by night och det är den bästa musiken som finns. Det går att koncentrera sig på att läsa och skriva även fast man lyssnar på musik. Jag tycker att det brukar vara svårt då jag vill börja sjunga med i alla låtar och då mister man koncentrationen ganska fort. Eller är det bara jag som inte kan läsa, skriva, tänka, lyssna och sjunga samtidigt. Eller i alla fall om man pluggar, inte om man ska typ plugga in eller lära sig en låt text. Då är det inte så svårt, men när det är ett väldigt tråkigt område och man skulle vilja göra väldigt mycket annant än att sitta och läsa om demokratier i olika länder är det väldigt svårt... Nu ska jag fortsätta plugga men keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-15, kl 23:15:34 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Punkt.

Halloj! Det blev inget inlägg igår men det får ni leva med.. Idag har varit en ganska bra men en hektisk dag på skolan.. Mitt schema för veckan ser ganska hårt ut. Vet inte ens om jag hinner träna något men jag ska försöka... Efter skolan så åt jag, gick ut med hundarna, duschade, kollade på ung och bortskämd, och efter det så har jag pluggat och fikat lite.. Jag vet inte om det kommer att bli så mycket mer inlägg denna vecka men det kommer! Schemat för veckan ser ut så här:

Måndag - Uppsats, Svenska.
Tisdag - Prov, Engelska & Muntligt prov, Spanska.
Onsdag - Inlämning, Samhälle & Muntligt prov, Engelska.
Torsdag - Redovisning, Psykologi.
Fredag - Prov, MatteC.
Så ja, den här veckan blir lite tight med tid... See yaah and keep it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-11-13, kl 20:30:32 | PUBLICERAT I: Saying today

I´m alive

Jag lever! Inget inlägg igår menmen så kan det gå.. Hade en super mysig dag igår, sovmorgon först och främst. Sen in på stan och träffa petra, det var ages sen vi träffades på kvällen vart det en tripp till byskogen och kolla på idal med johanna och erica :) mysigt mysigt! Nu vet jag inte vad som ska göras, det får vi se ;) See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-11, kl 21:10:33 | PUBLICERAT I: Saying today

Agility

All night long! Nerå men jag har varit och tränat Tea hela kvällen på agility. Det gick väldigt bra men i slutet tjorvade hon i en tunnel... Men men, man måste få något bakslag för att det ska gå framåt också :P Så ser i alla fall jag det! Nu ska jag bara chilla för att imorgon är det en jobbig dag - inte - jag är ledig hela dagen så jag ska åka in till stan och träffa Petra! Det var verkligen ages sen! Kommer bli trevligt! See yaah and Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-11, kl 21:05:45 | PUBLICERAT I: Series

Gossip Girl S4 E8

OMG! Jag tycker bara att det blir bättre och bättre! Hoppas verkligen att det kommer att hålla i sig, för i så fall då kommer hela säsong 4 bli awesome! Jag kan ju fortfarande inte säga vad som händer för att jag är inte på det avsnitt som går i sverige och jag vet att folk kollar på serien så jag vill inte spoila för dom... Dock kan jag säga att det blir riktigt bra, man får se lite upper east side drama nu! Me like! Avsnittet får 4,5/5 :D See yaah!
//aa

SKRIVET: 2010-11-10, kl 22:04:22 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Ganska bra.

Tjohoo! klockan är 10 nu och jag bloggar! Det har jag inte gjort på ett tag, i alla fall inte så här tidigt.. Hehe, Idag har det varit en ganska bra dag, skola till 16:20 och sen hem ätit varit ute och gått med hundarna och tränat dom också! Madde följde med också, med sitt lilla yrväder Elsa, Väldigt trevligt! Nu ska jag kolla på en serie tror jag, sen ska jag sova! Ni får veta imorgon vilken serie det blev! :D See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-09, kl 23:43:12 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Ny kategori!

Jag gjorde en ny kategori bara för att det är roligt. Istället för som det står på standard Saying today, så gjorde jag en som heter saying tonight. Som jag kan skriva på när jag gör så här sena inlägg..... Sleep tight and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-09, kl 23:39:58 | PUBLICERAT I: Saying today

Hadenäran!

Grattis grattis grattis Sissi som fyller år idag! Har varit där och ätit gott och firat henne. Så grattis igen! När jag kom hem därifrån så kollade jag lite på datan och vad är klockan nu? Snart 12 igen! Gaah jag kan inte sitta här bara en timme eller kanske bara en halv timme! Nej, det ska vara omöjligt... Men men, that´s life! Så nu ska jag ta och lägga mig och sova! Sleep tight and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-08, kl 23:45:27 | PUBLICERAT I: Saying today

Nära 12

Igen! Satt idag på skolan och då sa en kompis,
- varför uppdaterar du bara på natten, typ vid 12...
- För det är då jag är vaken och kan sitta och göra något inte vettigt vid datan...
Haha, tyckte det var en ganska skön kommentar av henne. Och när vi är inne på kommentarer så går det inte att fixa (just nu i alla fall) så att det går att kommentera, jag har dock frågat och expertis hjälp! Så förhoppningsvis kommer det att gå, så fort som möjligt!
Nu är jag trött, för jag har varit och tränat combat väldigt hårt ikväll, så nu ska jag sova! Sleep tight, and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-07, kl 23:30:52 | PUBLICERAT I: Saying today

Im singing in the snow

Om man gör om den låten lite gran från Im singing in the rain till Im singing in the snow så är det mer passande just nu. Idag har det snöat ungefär 5cm så det är alldeles vitt och fint ute. jag fick faktiskt en julkänsla idag, mamma och pappa gjorde en helgskinka vilket är likadant som en julskinka! Riktigt gott! Till middagen så tände vi ljus och så var det alldeles mörkt ute men snön lyste upp. Kan det bli bättre! Nja inte på en söndag innan skolan börjar i alla fall ;P Hoppas ni har haft ett lika bra lov som jag har, för imorgon är det back to reality! Om det är roligt eller inte återstår att se, eller?! See yaah, and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-06, kl 21:20:52 | PUBLICERAT I: Saying today

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst! Kom hem för en stund sen. jag stannade hos mormor i en dag till :) Jag har inte gjort så mycket idag, kollat på en film på teven, ätit och sen gosat med hundarna när dom kom och hämtade mig :D Jaa jag har inte så mycket på hjärtat nu men men.. See yaah and keeo it real!!
//aa

SKRIVET: 2010-11-05, kl 14:54:08 | PUBLICERAT I: Series

Gossip Girl S4 E7

Game on! Hur kommer det att gå för lonely boy egentligen? Han försvarar sin familj till 1000% och speciellt Little J. Men kommer han att gå för långt? Kommer Blair and Chuck att göra upp eller kommer dom att fortsätta med kriget? Det är synd att jag inte kan säga någonting med jag säger bara att ni kommer inte att bli besvikna på detta avsnitt! IT BRINGS HEAT! Och vad kommer hända med S och the man? Jag vet svaret på dessa frågor men kan inte spoila det för er.. Men kolla på det!!!!
//aa

SKRIVET: 2010-11-05, kl 14:41:09 | PUBLICERAT I: Movies

Bring it on!

Bring it on filmerna, är dom bra eller är dom bra? Joo jag tycker faktiskt att dom är väldigt bra. Jag har kollat på alla fem filmerna nu, och tycker att dom blir egentligen bättre med varje år som går. Den förta som filmen gjordes år 2000 och sen har dom gjorts efter vartannat år och den sista gjordes år 2009. Alla filmerna handlar om tjejer som håller på med cheerleading och deras kamper om att bli bäst.
Den sista filmen fight to the finish tycker jag är väldigt bra för den får man se från ett väldigt bra perspektiv. En tjej som var ledare i en skola blir förflyttad till en annan skola och där har dom två lag. Ett lag är för dom "coola" och ett för dom "töntiga". Hon blir ledare för dom "töntiga" som egentligen inte är töntiga utan dom har inte fått den ledare som dom skulle behöva ha. Dessutom får man se mer kärlek i denna film också! Det blir "fight" mellan de två lagen och vem kommer att vinna?
Bring it on, fight to the finish!

//aa

SKRIVET: 2010-11-04, kl 17:38:20 | PUBLICERAT I: Movies

Filmer!

Just nu så är jag ju hos mormor och har det skönast! Vad jag gör här är inte mycket egentligen, prata med mormor, äta, kolla på film och det bästa! SOVA! Nu har jag film maraton med Bring it on, filmerna, det ör 5 stycken filmer och jag håller på att kolla igenom dom för att se vilken som är bäst! Det kommer nog en recension senare när jag har kollat på alla filmerna! Nu ska jag gå ock äta middag! Jsg kanske bloggar mer sen! See yaah and keep it real!
Bring it on, Bring it on again, Bring it on alla or nothing, Bring it on in it to win it, Bring it on fight to the finish.

//aa

SKRIVET: 2010-11-03, kl 23:19:41 | PUBLICERAT I: Movies

Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud! Beehöver man säga något mer? Har just kollat på den filmen i alla fall och den var, jaa jag kan inte sätta ord på det. För er som inte vet vad det är för film så handlar det om Charlie St. Cloud (Zac Efron) och hans lillebror. Dem två är väldigt tighta, Jaa dem är bröder. Dem två tillsammans kör segelbåt och tävlar tillsammans. Dock så händer det en olycka så att Charlies lillebror Sam dör... Charlie och Sam gjorde en pakt innan Sam dog att dem skulle spela Baseboll varje dag vid solnedgången, såklart så håller Charlie löftet och går dit där dem skulle ha spelat, men han kan se sin lillebror där. Varje dag vid solnedgången.
Charlie möter en tjej som också kör segelbåt - han har inte varit ute på vattnet sen Sam dog - och han blir fascinerad av henne. Hon åker ut på havet med sin båt alldeles ensam och något händer. Charlie börjar nu vara med henne, men tillslut inser han att hon inte är där, utan fortfarande ute på havet någonstans och behöver hjälp. Kommer han att hinna?
Jag tycker att denna film var en helt otrolig blandning av drama och romantik. Den visar hur svårt det kan vara att släppa taget och hur mycket det kan betyda. Det är en innerlig kärlek mellan bröderna. Precis som man vill se två bröder, skydda varann till tusen. Man får se Charlies kamp mellan det riktiga livet och det livet han lever i, allt han offrade för att få se sin bror igen, varje dag. Filmen får helt klart 5/5 av mig.
CHARLIE ST. CLOUD

//aa

SKRIVET: 2010-11-03, kl 14:15:45 | PUBLICERAT I: Saying today

Jodu!

Hahah, jag har internet! Fick leta lite men efter ett tag så fick jag fram allt man ska ha till internet för jag är ju så teknisk! Eller not! Haha, men jag har det i alla fall nu! Ja, vad gör jag? Jag gör absolut ingenting, har varit och handlat idag en snabbis efter att jag sov till 12, det var ganska skönt! Igår så åt jag blåbärspaj, mmm! Det är väldigt gott och idag eller imorgon ska jag göra det igen! Hehe, lite random att jag skrev att jag hade ätit blåbärspaj menmen... Nu ska jag ta och kolla på någon film tror jag! See yaah and keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-02, kl 11:48:45 | PUBLICERAT I: Saying today

See Yaah!

Hello! Jag har precis varit ute med hundarna och det var svin kallt! Det blåste som bara den, och kallt! Inte roligt... Nu ska jag i alla fall åka till mormor, Vi får se om det blir något blogg inlägg därifrån men annars så bloggar jag så fort som jag kan.. Seee Yaaah! Keep it real!
//aa

SKRIVET: 2010-11-01, kl 23:52:08 | PUBLICERAT I: Saying today

Semester!

HallåHej! Gaah, igår blev det ingen bloggning på hela dagen. Först jobbade jag och jag kanske kom hem runt 19:00 och var ganska trött.. Senare på kvällen så kom F hit och sov över här. Vi kollade på film och hade det mysigt. Idag har jag inte gjort så mycket.. Hmm, jag vaknade, åt, gick till F, gosade med kattungar, gick hem. När jag kom hem så började jag kolla på en film. Det var Iron man! Jag har faktiskt inte sett dom så det var roligt, dock så hann jag inte kolla klart på hela för då skulle jag iväg och träna. Först Body Balance och sen Body Combat! Två timmars träning var ganska bra tycker jag! Så tog jag bussen hem 20:15, och nu har jag kollat klart på filmerna! Både Iron man 1 och iron man 2 :)
Nu ska jag ta och gå och lägga mig och sova! Skönt! Juste! Imorgon åker jag till mormor och kommer bli där till på fredag tror jag. Så det är inte säkert att det finns Internet där men förhoppningsvis så gör det de! I annat fall så skriver jag så fort jag kan igen. See yaah, nu åker jag på en liten semester! Keep it real!
//aa