SKRIVET: 2011-06-30, kl 23:57:13 | PUBLICERAT I: Saying tonight

Damn it!!

It´s last forever! Oh no! Jaa som sagt så är den borta för alltid, med hopp om att den ska hitta tillbaka hem! :( Nu har ju ni ingen aning om vad som har hänt men det har hänt en väldigt jobbig och hemsk sak idag... Någon har snott min plånbok!!! Ni trodde säkert att det är väldigt allvarligt för att jag skrev så som jag skrev men thats life, man måste kolla på allt innan man drar slutsatser.. Nej men nu börjjar det bli liite tråkigt inlägg om massa som man inte får göra, istället så bertättar jag hur den kan vara borta...

Jag gick på stan, provad lite kläder (btw, hittade en skiiit fin jumpsuit som jag tänkte köpa) gick ut ur provrummet (MED plånboken) gick och lämnade kläder som jag inte skulle ha och gick till rulltrappan, (ni som har varit på HM i östersund vet att det inte är så långt att gå från provrummet där uppe till där rea sakerna brukar vara, där uppe också) började i alla fall åka rulltrappan för att inse att min plånbok är borta!!!! Springer tillbaka upp för rullbandet (på den rätta sidan inte den som jag åkte i ;) hehe) springer in i provrummet och den är inte där... kollar överallt där jag hade gått men den är inte där...Jag inser att någon måste ha tagit den när jag "höll" i den,, rätt så störigt... Men som tur var så hade jag inte mycket kontanter, bara 2 fattiga kronor (hade lite tur att jag tog ur 600 kr innan jag åkte, och tog ur elevkortet och elevbusskotet till skolan igår kväll!!!!) dock så hade jag 4 (!!!) stycken PRÄMIÄR BILJETTER till HARRY (the legend) POTTER!!! Fick lite panik men det löste sig också så nu sitter jag med 4 biljetter till..
Är ganska nöjd över insattsen idag, och med att otur som jag har haft.. Riktigt mycket det vill säga!! Kan inte skriva om allt för då orkar ingen läsa det!!! hehe
Det går egentligen mot principerna med att skriva ett sånt här långt inlägg men det fick gå för det var en viktig sak med många detaljer.. Nu ska jag vara tyst, eller jaa sluta skriva! See yaah! and sleep tight!!
//aa

SKRIVET: 2011-06-15, kl 21:08:07 | PUBLICERAT I: Saying tonight

3:dje dagen!

På jobbet!!! Wiihoo! Jag sitter inte och jobbar nu om ni trodde det utan just nu sitter jag vid datan hemma och kommar på en film. Jag kollar faktiskt på Ice Age 3, faktiskt så är dom ju roliga!! Så jag kollar på den ja!! Men åter till tredje dagen på jobbet, så går det skuperbra, jag håller på att städa eller vara i köket på dagis, och det kan vara ganska så skitigt ibland men det blir ju ett fint resultat, det måste man tänka annars är det ett meningslöst och kanske äckligt arbete... Menmen, nu ska jag fortsätta att kolla på film! Juste grattis till Kristina som tog körkortet idag!! Wiiihooo!! Fan va roligt!! :D See yaah!!
//aa

SKRIVET: 2011-06-11, kl 17:46:22 | PUBLICERAT I: Saying today

Vem? Var? Hur? Nu?

Nu var det ju inte fullt lika länge sen jag skev här på den lillaste lillaste bloggen:D Eller hur? Men jag har en liten fundering, Vem? Var? Hur? Nu? Vem läser bloggen? Var kommer ni ifrån? Hur vet jag inte varför jag skrev, det lät bara bra men jag kan väl säga hur hittade ni bloggen? Jag kom på en till Hur har ni orkat vänta och läsa inläggen som inte har varit några i ett halvår!!! Hur orkar ni det nu? ;) Please please please, pretty pretty please, kan inte ni kommentera för jag är en nyfiken lite människa ;) hihi. Snart ska jag till lilla J som fyller 18 (!!!!) imorgon och vi ska fira henne ikväll, det blir mycket roligheter tror jag!! hehehe! Kanske bilder imorgon!? Who knows liksom! :P See yaah!!
//aa

SKRIVET: 2011-06-09, kl 11:32:33 | PUBLICERAT I: Saying today

Februari, Mars , April, Juni

Long time no see!! eller är det inte det man säger!? Satt just och kollade på lite andra bloggar och kom på att jag också har en blogg :P Hade nästan glömt bort den!! Gick i alla fall in hit och såg att jag inte hade skrivit sen i januari!!! Gaah! det är ju hur länge sen som helst! Kollade även statistiken bara för att det var roligt och ser att folk fortfarande går in och tittar här!! Hmm, lite lustigt menmen det var ju gulligt av er! Mycket har hänt sen jag sist skrev och just nu sitter jag hemma med 38,5 grader C i feber, ont i halsen, öroninflamation och spräckt trumhinna... Är med andra ord sjuk.. Inte så kult skulle jag säga men thats life! isn´t it!? Jag ska ändå pallra mig till skolan en stund för att lämna in lite saker och rensa skåpet!! Wiihoo, imorgon är det ju sommarlov!!! :D Vi får se om jag håller er uppdaterade i sommar eller ej, men något spontant inlägg blir det nog!! So keep in touch!!
//aa